joi, 2 decembrie 2010

Investeste in tine


Ce înseamnă pentru tine o viată împlinită?
Te-ai întrebat până acum?
Si nu te întreb dacă te-ai gândit la ce înseamnă să ai succes, la ce te poate face fericit, la ce înseamnă să ai o carieră de succes sau să ai bani. Nu. Te întreb dacă te-ai gândit la ce înseamnă pentru tine să-ti trăiesti viata din plin. Cred că deja te-ai gândit, ti-ai imaginat si ai deja un plan pentru asta.Presupun că te-ai gândit ce ai de învătat, ce scoli să faci, ce job să-ti cauti, ce fel de prieteni, ce parteneri de viată, dacă vrei să te căsătoresti si când, dacă vrei să faci copii si câti.
O multime de lucruri. Si pentru asta ai pornit de la tine. De la ce crezi tu că poti, de la cât de valoros te consideri, de la cât de mult/multe crezi că meriti, de la cât de bine crezi că poti să te relationezi cu ceilalti si cât de bine poti să performezi în lucrurile pe care ti le propui. Adică ai pornit de la cine esti tu în acest moment.
Dar esti multumit de cine esti acum?
De încrederea pe care o ai în tine? De capacitatea ta de a te relationa cu ceilalti? De controlul emotivitătii în diversele situatii în care esti implicat? De capacitatea de a te concentra pe lucrurile pe care merită, lăsând deoparte lucrurile care-si pierd timpul degeaba? De capacitate ta de a lua decizii în propriul interes fără să-i afectezi pe ceilalti? De puterea de a alege să spui NU atunci când asta vrei si de a spune DA atunci când doresti asta? Esti multumit de tine acum?
Si acum să-ti spun si de ce te-am bătut la cap cu toate astea.
La Centrul de Dezvoltare Personală Equilibrum se desfasoara o serie de activităti de grup care te pot ajuta să găsesti răspunsuri favorabile la toate aceste întrebări. Sunt activităti de autotocunoastere si de formare de aptitudini personale. Sunt activităti de cunoaştere de sine, implicând identificarea atuurilor, dar şi a slăbiciunilor; a autolimitărilor, dar şi a limitelor obiective personale. Activitătile durează 11 săptămâni, în întâlniri săptămânale de câte 4 ore.
În plus, cu ajutorul grupului si al psihologului, ai ocazia să identifici sursele nemultumirilor personale si să poti face noi alegeri care să-ti schimbe viaţa. Grupul este un mediu sigur în care, odată conştientizat modul în care te comporti de obicei, poti experimenta conduite noi sau pe care nu ai “risca” să le pui în practică în viaţa reală. Tot în grup primesti permanent feed-back în legătură cu comportamentul tău, putând astfel să înţeleagi efectul acestuia asupra celorlalţi.
Pentru informatii suplimentare apelati la mine:d





2 comentarii:

  1. Asa e Daniela, autocunoasterea si dezvoltarea personala sunt cheia reusitei in viata !!! Multa lume ia in deradere acest lucru, dar trebuie sa recunosc ca am participat la un grup de dezvoltare personala si pot sa spun ca s-au vazut rezultate in urma participarii mele la acest grup !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu particip, mai am 5 sedinte si pot spune deja ca observ schimbari la mine. Insa important este sa vrem sa le realizam pentru ca pana la urma totul porneste de la noi.

    RăspundețiȘtergere